Ajánlataink
Hirdető adatai

Fiat Alkatrész CentrumAutó típus(ok):

Alfa Romeo, Fiat,

Cégismertető:

Bontott és új alkatrészek kis és nagykereskedelme Fiat, Alfa romeo és Lancia típusokhoz, közvetlen importból. Több ezer termékes raktárkészletből azonnal vásárolhat!


Cégünk, a Natural Invest Kft. 2003-ban alakult és azóta foglalkozik Fiat, Alfa Romeo, Lancia személyautó alkatrészek értékesítésével.

2009-ben tevékenységüknket kibővítve, megkezdtük a Fiat gyártmányú kisteherautó alkatrészek forgalmazását. Ettől kezdve a PSA konszern összes kisteherautójának alkatrészei szerepelnek kínálatunkban.

Forgalmazzuk az összes Fiat, Alfa Romeo, Lancia típusú gépkocsik- és a Peugeot Expert, Boxer, Citroen Jumper, Jumpy alkatrészeit.

Az álltaluk forgalmazott típusokhoz igyekszünk minél szélesebb körben kiszolgálni ügyfeleinket. Ennek érdekében kínálatunkban megtalálhatóak az eredeti gyári alkatrészek, az eredetivel megegyező minnőségű utángyártott alkatrészek, és minőségi használt alkatrészek is.

Olasz és Angol partnereinknek köszönhetően, folyamatos utánpótlással rendelkezünk minőségi bontott alkatrészek tekintetében.

Gyári új, és utángyártott alkatrészeinket külföldi importból és hazai partnereink segítségével szerezzük be rövid szállítási határidővel, hogy ügyfeleinket kedvezőbb feltételekkel szolgálhassuk ki. Új utángyártott alkatrészeinket raktárról vagy a lehető legrövidebb időn belül, lehetőség szerint a rendelési napon biztosítjuk ügyfeleinknek. Cégünk postai utánvéttel és futárszolgálattal is rendelkezésére áll ügyfeleinek, hogy a lehető leggyorsabban megkapják a kívánt alkatrészt. Fontosnak tartjuk vevőink elégedettségét, ezért minden nálunk vásárolt alkatrészre garanciát vállalunk.

FURGON ALKATRÉSZ CENTRUM

Fiat Scudo, Ducato, Peugeot Expert, Boxer, Citroen Jumper, Jumpy

BONTOTT ÉS ÚJ ALKATRÉSZEK SZAKÜZLETE

kedvező áron, raktárról vagy rövid beszerzési határidővel.

Fiat Scudo, Ducato, Peugeot Expert, Boxer, Citroen Jumper, Jumpy


Cégünk fő profilja a jó minőségű használt, bontott alkatrészek forgalmazása. Ezt a különböző igények kielégítése végett kibővítettük az új alkatrészek forgalmazásával.

Saját import révén rendszeresen érkeznek használt alkatrészek Olaszországból és Angliából.
Ezenkívül rendszeres szállítással érkeznek gyári új és kivalló minőségű utángyártott alkatrészek külföldről, az itthoni áraknál kedvezőbb áron. Külföldi partnereinknek köszönhetően olyan termékekkel tudunk szolgálni, amik a hazai piacon nem találhatóak meg. Mivel rendszeres probléma, hogy a kedvező ár nem elég, az idő tényező is számít, ennek érdekében folyamatosan próbáljuk a raktáron lévő gyári alkatrész mennyiségét is növelni, aminek köszönhetően jelenleg több ezer cikk található kínálatunkban.
Napi szállítással tudunk beszerezni kedvező áron utángyártott vízhűtőt, klímahűtőt, karosszéria elemeket, futóműalkatrészeket, stb. (nem csak Fiat modellekhez).

Cégünk postai utánvéttel és futárszolgálattal is rendelkezésére áll ügyfeleinek, hogy a lehető leggyorsabban megkapják a kívánt alkatrészt. Fontosnak tartjuk vevőink elégedettségét, ezért minden nálunk vásárolt alkatrészre garanciát vállalunk.

Képek:Kereső
Ajánlataink


Gyál  Csorvás  1144 Budapest  Nyíregyháza  Sopron  Monor  Budapest X  1183 Budapest  2144 Kerepes  Budapest  Szombathely  Mogyoród  Kecskemét  1106 Budapest  Budaörs  Budapest XVIII  Siófok  Szolnok  1171 Budapest  Győr  Budapest XV  1173 Budapest  Szeged  Ráckeve  Nagycenk  1182 Budapest  Ecser  Szigetszentmiklós