Ajánlataink
Hirdető adatai

Jap-Team Kft.

Cím: Nyíregyháza, Tulipán u. 6.
Telefonszám(ok): 06/20/975-4070, 06/70/502-1112
E-mail cím: [email protected]
Web: www.japteamkft.eoldal.hu
Nyomtatható változat: Kattintson ide

Autó típus(ok):

Daewoo, Daihatsu, Honda, Hyundai, Kia, Land Rover, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Ssangyong, Suzuki, Toyota,

Cégismertető:

Japán-Koreai-FGK-TGK-Terepjárók bontott és új alkatrészeinek forgalmazása.

Cégünk 2006-tól foglalkozik általunk importált japán- és koreai gyári bontott alkatrészek beszerzésével és forgalmazásával. Tevékenységünket 2008-ban kibővítettük új gyári- és utángyártott alkatrészek forgalmazásával.

A nálunk vásárolt alkatrészekre országos leszállítást biztosítunk!

Felhívjuk Tisztelt Vásárlóink figyelmét, hogy a félreértések elkerülése végett, a vásárlás előtt győződjenek meg az alkatrész állapotáról és arról, hogy valóban az Önöknek megfelelő alkatrészről van-e szó.

Amennyiben ezt Önök nem tudják megállapítani, akkor kérjék ki egy hozzáértő véleményét. Amennyiben megoldható, szíveskedjenek mintadarabot magukkal hozni, illetve e-mail címünkre fotót küldeni a szükséges alkatrészről.

Néhány alkatrésznél szemrevételezés alapján nem lehet megállapítani annak megfelelő működését, ezekben az esetekben az alkatrészt megjelöljük és Önöknek 5 munkanap áll rendelkezésre az adott alkatrész szakszerű beszerelésére és kipróbálására.

Vásárlástól számított 1 hét eltelte után, már nem szívesen fogadunk reklamációkat! Kérjük erre tekintettel a vásárolt alkatrészeket minél előbb szereltessék be, illetve próbálják ki!

Egyéb kiadásokat, mint például az alkatrész beszerelése, szállítás,a bevizsgálása, nem áll módunkban megtéríteni!

A nálunk megrendelt alkatrészeket 24 órán belül futárszolgálat szállítja ki Önnek az ország bármely pontjára, akár a munkahelyére, szerelőjéhez, otthonába.

Csomagküldés esetén az alkatrészeket futárszolgálat szállítja le Önnek, így természetesen az alkatrész árán felül még számolni kell a szállítási költséggel, ami minden esetben a vevőt terheli!

A rendeléseket hétfőtől-csütörtökig 13 óráig kell leadni ahhoz, hogy másnapra kézhez kapják a csomagot. A pénteken leadott alkatrészrendeléseket leghamarabb csak hétfőn vehetik át.

A megrendelt alkatrészeket kiszállításkor utánvéttel kell fizetni.

A kapott alkatrészek kipróbálására és beszerelésére 5 munkanap áll a rendelkezésre. Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy ezt a határidőt betartani szíveskedjenek!

Az esetlegesen nem megfelelő alkatrészeket telefonos egyeztetést követően a futárnak kell átadni a cseredarab kiszállításakor. Amennyiben nem igényel alkatrészcserét, akkor postai utánvéttel küldheti vissza címünkre.

A nálunk vásárolt bontott alkatrészekre beszerelési garanciát adunk, amennyiben a hiba az alkatrésszel van és nem beszerelési hiba miatt történt a meghibásodás.

Képek:

Térkép:
Kereső
Ajánlataink


Szeged  Budapest  Sopron  1106 Budapest  Budapest X  Siófok  Nyíregyháza  Budapest XV  Budaörs  1144 Budapest  Budapest XVIII  Ecser  Budapest XX  1182 Budapest  Gyál  Mosdós  Mogyoród  Szolnok  1173 Budapest  Szigetszentmiklós  2144 Kerepes  1212 Budapest  Nagycenk  1171 Budapest  Győr  Monor  Siójut  1183 Budapest