Ajánlataink
Hirdető adatai

Jap-Team Kft.

Cím: Nyíregyháza, Tulipán u. 6.
Telefonszám(ok): 06/20/975-4070, 06/70/502-1112
E-mail cím: [email protected]
Web: www.japteamkft.eoldal.hu
Nyomtatható változat: Kattintson ide

Autó típus(ok):

Daewoo, Daihatsu, Honda, Hyundai, Kia, Land Rover, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Ssangyong, Suzuki, Toyota,

Cégismertető:

Japán-Koreai-FGK-TGK-Terepjárók bontott és új alkatrészeinek forgalmazása.

Cégünk 2006-tól foglalkozik általunk importált japán- és koreai gyári bontott alkatrészek beszerzésével és forgalmazásával. Tevékenységünket 2008-ban kibővítettük új gyári- és utángyártott alkatrészek forgalmazásával.

A nálunk vásárolt alkatrészekre országos leszállítást biztosítunk!

Felhívjuk Tisztelt Vásárlóink figyelmét, hogy a félreértések elkerülése végett, a vásárlás előtt győződjenek meg az alkatrész állapotáról és arról, hogy valóban az Önöknek megfelelő alkatrészről van-e szó.

Amennyiben ezt Önök nem tudják megállapítani, akkor kérjék ki egy hozzáértő véleményét. Amennyiben megoldható, szíveskedjenek mintadarabot magukkal hozni, illetve e-mail címünkre fotót küldeni a szükséges alkatrészről.

Néhány alkatrésznél szemrevételezés alapján nem lehet megállapítani annak megfelelő működését, ezekben az esetekben az alkatrészt megjelöljük és Önöknek 5 munkanap áll rendelkezésre az adott alkatrész szakszerű beszerelésére és kipróbálására.

Vásárlástól számított 1 hét eltelte után, már nem szívesen fogadunk reklamációkat! Kérjük erre tekintettel a vásárolt alkatrészeket minél előbb szereltessék be, illetve próbálják ki!

Egyéb kiadásokat, mint például az alkatrész beszerelése, szállítás,a bevizsgálása, nem áll módunkban megtéríteni!

A nálunk megrendelt alkatrészeket 24 órán belül futárszolgálat szállítja ki Önnek az ország bármely pontjára, akár a munkahelyére, szerelőjéhez, otthonába.

Csomagküldés esetén az alkatrészeket futárszolgálat szállítja le Önnek, így természetesen az alkatrész árán felül még számolni kell a szállítási költséggel, ami minden esetben a vevőt terheli!

A rendeléseket hétfőtől-csütörtökig 13 óráig kell leadni ahhoz, hogy másnapra kézhez kapják a csomagot. A pénteken leadott alkatrészrendeléseket leghamarabb csak hétfőn vehetik át.

A megrendelt alkatrészeket kiszállításkor utánvéttel kell fizetni.

A kapott alkatrészek kipróbálására és beszerelésére 5 munkanap áll a rendelkezésre. Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy ezt a határidőt betartani szíveskedjenek!

Az esetlegesen nem megfelelő alkatrészeket telefonos egyeztetést követően a futárnak kell átadni a cseredarab kiszállításakor. Amennyiben nem igényel alkatrészcserét, akkor postai utánvéttel küldheti vissza címünkre.

A nálunk vásárolt bontott alkatrészekre beszerelési garanciát adunk, amennyiben a hiba az alkatrésszel van és nem beszerelési hiba miatt történt a meghibásodás.

Képek:

Térkép:
Kereső
Ajánlataink


Budapest XV  Mosdós  Siójut  Szolnok  Budapest XVIII  Gyál  Szigetszentmiklós  Budapest X  Győr  Budaörs  1183 Budapest  Nyíregyháza  Nagycenk  Ecser  1144 Budapest  1182 Budapest  Siófok  Monor  Sopron  2144 Kerepes  1173 Budapest  1171 Budapest  1106 Budapest  1212 Budapest  Vecsés  Szeged  Budapest XX  Budapest