Ajánlataink
Hirdető adatai

SUZUMINN-SUZUKI autóalkatrész szaküzlet és bontó

Cím: 1182 Budapest, Üllői út 655.
Telefonszám(ok): 06 20 974 0717, 06 1 290 6993, 06 1 295
E-mail cím: [email protected]
Web: www.suzuminn.hu
Nyomtatható változat: Kattintson ide

Autó típus(ok):

Suzuki,

Cégismertető:

Cégünk a Suzuminn kft 1997 nyarán alakult családi vállalkozás, fő tevékenységi körünk Suzuki alkatrészek kereskedelme. Megalakulásunkkor egy olyan könnyen megközelíthető autóbontót és alkatrész szaküzletet álmodtunk, ahol az összes Suzuki típushoz folyamatosan mindent be lehet szerezni.
Hamar rájöttünk ez nem is olyan könnyü, mivel nehezen tudtunk folyamatosan fiatal autóroncsokat vásárolni belföldön. Ennek okán készleteinket Osztrák, Német, Holland,Angol bontókból általunk behozott fiatal és itthon nehezen beszerezhető Liana,Baleno, Vitara, X90,Ignis, Alto, Wagon R , Swift autókkal és alkatrészekkel bővítettük.
Fontosnak tartjuk a régimódi autóbontókkal ellentétben vevőink elégedettségét ezért minden nálunk vásárolt Suzuki alkatrészre garanciát vállalunk. Sok vevőnk évek óta visszatérő látogató már-már családias jellegü üzletünkben.
Autó készletünk folyamatosan frissül

kizárólag keveset futott szinte hibátlan ellenőrizhető származású gépjárművekből áll.Az összes telephelyünkön lévő autó karosszériára ,motorra és egyéb alkatrészekre van bontva és szakszerűen tárolva. Ez lehetővé teszi ,hogy az üres karosszériákból még a legbonyolultabb darabolásokat kérő ügyfeleinket is hosszú várakoztatás nélkül tudjuk kiszolgálni. A komplett motorok kiszerelt állapotban vannak raktározva, mind előzetesen kipróbálva és futásteljesítménye feljegyezve, vásárláskor az összes kísérő okmányt csatoljuk amellyel az okmányirodában az átírás elvégezhető. Az egyéb kinyerhető, újraértékesíthető alkatrészek minősítve kerülnek a raktári polcokra. Az összes maradék nem értékesíthető tételeket vagy veszélyes hulladékot szerződött partnereink kezelik természetesen minden környezetvédelmi szabályt betartva.
A bontott alkatrészek eladási árait gyakran felülvizsgáljuk (és ha kell csökkentjük), ezért naprakész árlistát nem tudunk kezelni honlapunkon, kérjük telefonon, e-mail-ben vagy faxon kérjen ajánlatot. Amennyiben ön nagyobb tételben vagy javítóként akár viszonteladóként vásárol, munkatársaink egyedi ajánlatot készítenek az ön számára.

Ön járt már úgy, hogy autójához egy alkatrészre napokat kellet várnia? Mert mi igen. Még a kilencvenes évek végén a cég Suzukijának fék javítása közben egy apró alkatrészt elhagytunk, és mire beszereztük négy nap telt el az értékes időnkből. Ekkor elhatároztuk, ezen változtatunk és létrehozunk egy olyan szaküzletet ahol az összes Suzuki típushoz mindig minden raktáron van. Ennek 13éve. Mára alkatrész raktárkészletünk közel 5000 különböző alkatrészből áll, de nem telik el úgy el hét, hogy készletünk ne bővülne új termékkel. Amikor egy alkatrészt esetleg mégis rendelni kell, abban az esetben egyből raktárba is kerül plusz két darab, tehát önnek már polcról tudjuk kínálni legközelebb.

Képek:

Térkép:
Kereső
Ajánlataink


Nagycenk  Szombathely  Nyíregyháza  1173 Budapest  1183 Budapest  Csorvás  Szigetszentmiklós  Győr  Ráckeve  Budapest  2144 Kerepes  Siófok  1144 Budapest  Budapest XVIII  Ecser  Sopron  Gyál  Mogyoród  Budapest XV  1182 Budapest  Budaörs  Szeged  1171 Budapest  Kecskemét  Budapest X  Monor  Szolnok  1106 Budapest