Ajánlataink
Hirdető adatai

Hondás Garázs

Cím: Budapest, 1214 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 185.
Telefonszám(ok): 06/20/945-2242, (06-1) 769-0144
E-mail cím: [email protected]
Web: www.csepelihondabonto.hu
Nyomtatható változat: Kattintson ide

Autó típus(ok):

Honda,

Cégismertető:

Területünkön, a legkülönbözőbb alkatrészek megtalálhatók, szinte minden Honda típusú gépjármű számára. Kérésére rendelünk is, ha valamit nem találna meg kínálatunkban. Bontott, új, utángyártott alkatrészek tömkelege található nálunk. Legyen szó akár egy hamutartóról, patentról, vagy akár komplett homlokfal, vagy motor. Számunkra nincs lehetetlen, elérhetetlen alkatrész.

Ha itthon nincs, akár külföldi forrásokból is szívesen megrendeljük az Ön számára legmegfelelőbb alkatrészt. Mi nem csak ígérünk, termékeinkre garanciát vállalunk, ha nem jó, hozza vissza, és kicseréljük ! Vásároljon biztos helyen, egy szaküzletben.

Telephelyünkön kategorizálva megtalálhatók az alkatrészek. Munkatársaink, nyitvatartási időn belül segítenek Önnek megtalálni a legmegfelelőbb alkatrészt, hogy biztosan azt vigye amire gondolt.

Fontos! Mielőtt jönne, kérjük egyeztessen, van-e raktáron az Ön számára szükséges alkatrész ! Ma már a távolság sem fontos, hiszen napi szinten többször is postázunk alkatrészeket, az ország bármely részébe, így telefonos egyeztetést követően másnap kezében lehet a kívánt alkatrész/ek.

Szeretnénk bemutatni, részletesen kínálatunkat:

Műanyag elemek:

Lökhárítóra van szűksége, mert megsérült ? Esetleg szeretne vásárolni műanyag spoilereket optikai tuning céljából ? Drágának találja a gyári alkatrészt, vagy az egyszerűen beszerezhetetlen ? Esetleg itthoni szalonokban nem tudja beszerezni az új gyári alkatrészt ?! Mi tudjuk a megoldást!

Karosszéria elemek:

Megsérült az autója ? Javítása csak új elemel lehetséges ? Bontott, gyári vagy új utángyártott, akár beszerezhetetlennek hitt alkatrészekkel is szolgálunk. Telefonáljon, vagy látogasson meg minket személyesen és segítünk. Raktáron a legtöbb típushoz kínálunk megoldást.

Futómű, fék, kormányzás alkatrészek:

Gátlók, rugók sajnos a magyarországi utakon kopó alkatrészek. Raktárunkban kutyacsonttól a csonkálványon át, a komplett kormányműig minden megtalálható, bontott, új, utángyártott egyaránt ! Gyári új szilenteket raktáron is tartunk olyan típusokból, ahol a meghibásodás gyakori jelenség (pl: civic hátsó "nagy szilent"). Előfordul, hogy bizonyos típusokhoz keményített / ültetett futóművekkel is tudunk szolgálni. Fékek valamint alumínium és acél felnik hatalmas választéka!

Felnik és gumik!

Stílust szeretne váltani ? Vagy csak megsérült a garnitúrából egy darab ? Szeretne gyári felnit autójára ? Nem csak bontott, de akár új (gyári) rendelésében is segítségére lehetünk!

Autóüvegek!

Megsérült ? Megrepedt ? Karcos ? Szinte minden típushoz raktáron a legtöbb üveg. Új beszerzésében természetesen tudunk segíteni.

Légzsákok, kormányok!

Elnyílt a légzsák ? Megsérült a kormányburkolat ? Kirepedezett a bőr ? Bontott és gyári új, kormánykerekek, légzsákok, még a legritkább típusokhoz is.
Kábelkötegek, belső téri műanyagok, ülések, apróságok!

Sérült kábelköteg ? Levágott csatlakozó ? Elrepedt kesztyűtartó ? Kiégetett, kiült ülések ? Megfakult burkolatok ? Nincs lehetetlen ! Bontott és új alkatrészek, még ha csak apróság is (de tudjuk, olykor a legfontosabbak)

Képek:

Térkép:
Kereső
Ajánlataink


Nagycenk  Vecsés  Monor  1173 Budapest  Győr  2233 Ecser  1144 Budapest  1106 Budapest  Budapest  Szolnok  1212 Budapest  Siójut  Üllő  Budapest XX  Budaörs  Budapest XV  Szigetszentmiklós  1171 Budapest  Sopron  Siófok  Debrecen  1183 Budapest  Nyíregyháza  Gyál  1182 Budapest  2144 Kerepes  Budapest XVIII  Budapest X